Strompriser.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Daniel Østergaard

Daniel
  • Uddannelse: HTX
  • Rolle: Kommerciel direktør
  • Nuværende elselskab: Vest Energi
  • Har skiftet elselskab: 3 gange
  • Bedste spareråd: Hold øje med elpriserne i løbet af dagen, så du kan bruge strømmen, når den er billigst.

Daniel er kommerciel direktør hos Strompriser.dk. Han skaber værdi ved at sikre optimale og relevante samarbejder, der både gavner vores samarbejdspartnere og dig. Hans arbejde bidrager til at gøre elmarkedet mere gennemsigtigt og tilgængeligt, så du hurtigt og nemt kan finde de bedste og billigste elselskab for dig. 

Daniel fokuserer på at levere præcise og opdaterede oplysninger, så du kan træffe informerede beslutninger vedrørende dit elforbrug. Hans engagement i at formidle klar og relevant information hjælper dig med at finde det bedste elselskab for dig.

Daniel sikrer gennemsigtighed og tillid

“Jeg arbejder dagligt på at sikre, at vores samarbejdspartnere lever op til de højeste standarder, så vores besøgende altid kan sammenligne de bedste elaftaler. Gennemsigtighed og tillid er nøgleord i vores tilgang, og jeg stræber efter at gøre elmarkedet mere overskueligt og tilgængeligt for alle.” – Daniel.

Strompriser.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Strompriser.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.

Hent Elberegner app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.