Strompriser.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Morten Jørgensen

Morten
  • Uddannelse: MSc Economics and Business administration
  • Rolle: Head of Concept & Search
  • Nuværende elselskab: OK
  • Har skiftet elselskab: 3 gange
  • Bedste spareråd: Sammenlign elpriser regelmæssigt, så du altid er sikret den billigste elaftale til dit forbrug

Morten er en af grundlæggerne bag Strompriser.dk og spiller en central rolle som Head of Concept & Search. Med en kandidatgrad i økonomi og forretningsadministration kombinerer Morten sin akademiske viden med praktisk erfaring for at udvikle innovative løsninger og nye tiltag på hjemmesiden. 

Han har en dyb forståelse for elmarkedet og brænder for at gøre det nemmere for dig at sammenligne elpriser og vælge det bedste elselskab. Morten er dedikeret til at hjælpe dig med at spare penge og navigere i den komplekse verden af elpriser.

Morten vil skabe mere gennemsigtighed på elmarkedet

“Jeg tror på, at gennemsigtighed er nøglen til at træffe de bedste beslutninger, når det drejer sig om strøm. Mit mål er at give forbrugerne værktøjerne til at forstå deres elforbrug og finde de mest bæredygtige og økonomiske løsninger for dem.” – Morten.

Strompriser.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Strompriser.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.

Hent Elberegner app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.