Strompriser.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskaber Fyn

Søger du de bedste og billigste elselskaber på Fyn? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du sammenligne udvalgte elpriser på Fyn blandt mere end 25 forskellige elaftaler. 

b.family+

4.2/5

Vest
2,15 kr. kWh

Øst

2,31 kr. kWh

OK El Spotpris

4.2/5

Vest
2,21 kr. kWh

Øst
2,36 kr. kWh

NemEl

3.9/5

Vest
2,16 kr. kWh

Øst
2,31 kr. kWh

Sådan rangerer vi på Strompriser.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Dette gælder kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser eller tilbud. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Leder du efter det rette elselskab på Fyn? Der er mange muligheder, og valget afhænger af dine præferencer og behov. Her er nogle vigtige ting at overveje, når du skal vælge dit nye elselskab på Fyn.

Hvilke elselskaber kan man vælge på Fyn?

På Fyn har du adgang til alle elselskaber i Danmark. Det vigtigste er at finde det elselskab, der matcher dine behov bedst. Overvej størrelsen på dit elforbrug, om du foretrækker grøn strøm, en fast eller variabel aftale og vurder også, om et lokalt elselskab, som f.eks. Energi Fyn, passer bedst til dine behov.

elselskaber-fyn

De bedste elselskaber på Fyn

Hvilket elselskab på Fyn der bedst, er subjektivt, og afhænger af individuelle præferencer. Mens nogle prioriterer pris, lægger andre vægt på god kundeservice eller grønne energiløsninger.

Det kan også være en god idé at kigge på anmeldelser fra andre kunder for at få en idé om, hvordan det pågældende elselskab håndterer kundeoplevelsen.

Lokale elselskaber som Energi Fyn kan have særlige fordele for folk på Fyn og omkringliggende områder. Det kan du undersøge nærmere på denne side inden du skifter udbyder. 

 

Priser hos elleverandører på Fyn

Vi har sammensat en liste over nogle af de mest populære elselskaber på Fyn baseret på vores vurdering hos Strompriser.dk:

 1. Energi Fyn – 2,57 kr. per kWh
 2. Gasel – 2,49 kr. per kWh
 3. Nettopower – 2,52 kr. per kWh
 4. OK El – 2,52 kr. per kWh
 5. NRGi – 2,61 kr. per kWh 
 6. AURA – 2,62 kr. per kWh 

Listen er senest opdateret februar 2024. Vær’ opmærksom på, at priserne kan have ændret sig, siden listen sidst blev opdateret.
Priserne tager udgangspunkt i et årligt elforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Vestdanmark. 

Hver elleverandør har deres egne priser og fordele. Det kan være en god idé at undersøge nærmere for at finde det elselskab, der matcher dine præferencer og budget bedst.

At vælge det rette elselskab på Fyn kan virke udfordrende, men ved at tage hensyn til dit forbrug, præferencer og måske endda tage et lokalt selskab i betragtning, kan du finde den bedste løsning for din husstand.  

Strompriser.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Strompriser.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.

Hent Elberegner app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
 • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
 • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
 • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
 • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
 • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.