Strompriser.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskaber i Esbjerg

Bor du i Esbjerg og leder du efter et nyt elselskab?
Her på siden kan du finde et udvalg af populære og billige elaftaler fra elselskaber, som leverer strøm i Esbjerg.

b.family+

4.2/5

Vest
2,15 kr. kWh

Øst

2,31 kr. kWh

OK El Spotpris

4.2/5

Vest
2,21 kr. kWh

Øst
2,36 kr. kWh

NemEl

3.9/5

Vest
2,16 kr. kWh

Øst
2,31 kr. kWh

Sådan rangerer vi på Strompriser.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Dette gælder kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser eller tilbud. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Hvilke elselskaber er der i Esbjerg?

Når det kommer til strømforsyning til din adresse i Esbjerg, har du friheden til at vælge mellem alle elselskaber i Danmark. Her på denne side kan du nemt sammenligne elpriser fra forskellige elselskaber i Esbjerg.

Uanset hvilket elselskab du vælger, vil strømforsyningen til husstande i Esbjerg og omegn altid blive varetaget af elnetselskabet N1. N1 er ansvarlig for strømleveringen til en betydelig del af befolkningen i Jylland, med omkring 750.000 hjem, hvilket placerer dem som det største elnetselskab i Jylland.

Hvilket elselskab er bedst i Esbjerg?

Det er svært at sige nøjagtigt, hvilket elselskab der er bedst i Esbjerg, da det afhænger meget af dine individuelle behov, præferencer og dit elforbrugs størrelse. Det, der er det bedste elselskab for én person, er ikke nødvendigvis det bedste for en anden. Derfor bør du overveje følgende, når du leder efter det bedste elselskab i Esbjerg:

 • Ønsker du et elselskab med fokus på grøn strøm?
 • Foretrækker du en elselskab med god og tilgængelig kundeservice?
 • Er medlemsfordele vigtige for dig?
 • Søger du blot det billigste elselskab?

Derudover er det vigtigt at have dit elforbrugs størrelse in mente. Har du et lavt forbrug, er det generelt bedst at undgå et elselskab med abonnement og i stedet betale et lidt højere tillæg til spotprisen. Ved et højt forbrug er det typisk bedre at vælge et elselskab med abonnement, men med et lavt eller intet spottilæg.

Her er nogle af de bedste elselskaber i Esbjerg:

 • NRGI: Et stort og veletableret elselskab med et mindre spottilæg og abonnement pr. måned. Godt valg for dem, der værdsætter pålidelig kundeservice og har et almindeligt forbrug. De tilbyder ofte introduktionstilbud til nye kunder.
 • OK el: Et elselskab med godt omdømme og landets mest tilfredse kunder ifølge EPSI-undersøgelsen i 2023. De tilbyder forskellige elaftaler til forskellige kundetyper.
 • Gasel: Et simpelt og billigt elselskab, der tilbyder grøn el med kun 10 øre pr. kWh i spottilæg uden abonnement. Deres strøm kommer fra danske solceller, og de giver gennemskuelige regninger uden besvær.

Hvordan er priserne hos elselskaber i Esbjerg?

Priserne hos elselskaberne i Esbjerg kan variere afhængigt af flere faktorer. Det er vigtigt at huske på, at prisen ikke kun omfatter selve leveringen af ​​strøm, men også andre omkostninger som net tariffer og afgifter.

For at få en nøjagtig pris på elselskaber i Esbjerg anbefales det at sammenligne de forskellige elselskabers priser.

Husk der også kan være eventuelle tilbud, rabatter eller pakkeaftaler, som elselskaberne kan tilbyde. Nogle elselskaber har forskellige prispakker, der kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning, især hvis du er villig til at binde dig til en længere kontrakt.

 

Strompriser.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Strompriser.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.

Hent Elberegner app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
 • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
 • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
 • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
 • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
 • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.