Strompriser.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Maria Stockfleth

Maria
  • Uddannelse: Professionsbachelor i E-handel
  • Rolle: Marketingkoordinator
  • Nuværende elselskab: Verdo
  • Har skiftet elselskab: 2 gange
  • Bedste spareråd: Gå efter de energieffektive apparater. Ved at vælge et apparat med høj energimærkning kan du reducere dit strømforbrug.

Maria er Marketingkoordinator hos Strompriser.dk, hvor hun formidler blogindlæg og guides, der har til formål at hjælpe dig med at finde det billigste elselskab

Maria deler gode råd om, hvad du skal være særligt opmærksom på, og hvordan du finder det billigste elselskab baseret på dit forbrug. Hendes dedikation til at levere velinformeret og vejledende indhold sikrer, at du altid får de rette værktøjer til at finde det bedste elselskab for din husstand.

Maria hjælper dig med at finde den bedste udbyder

“Det er vigtigt for mig, at vores besøgende altid bliver mødt med frisk og opdateret indhold. Jeg ønsker nemlig at vejlede vores brugere til at finde det billigste elselskab på baggrund af det bedste grundlag. Jeg arbejder derfor hver dag på at sikre, at vores indhold er opdateret og hjælpsomt, så vores besøgende kan finde den bedste og billigste udbyder.” – Maria.

Strompriser.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Strompriser.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.

Hent Elberegner app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.